Openhuisdagen

Na het overlijden van Jaap Bhmer op 8 mei jl, samen met zijn broer Jan oprichter van Museum "Oer", was besloten om alle activiteiten met betrekking tot het museum voorlopig te bevriezen.

Daar de gezondheidstoestand van Jan op dit moment te wensen overlaat is hij de komende tijd niet in staat enige activiteit met betrekking tot het museum voort te zetten.

Door Jan is dan ook het uitermate moeilijke en treurige besluit genomen om het museum en de daarbij behorende nevenactiviteiten volledig stop te zetten.
Dit grootse museum houdt na een lange reeks van jaren op te bestaan.

In de afgelopen periode zijn delen van de collecties uit het museum verkocht.
Ook zijn 2 extra Opendagen gehouden om belangstellenden de gelegenheid te geven een museumstuk aan te schaffen.

In de komende periode zullen er veilingen plaatsvinden, georganiseerd door en onder begeleiding van Catawiki. Wilt u alsnog iets uit de collecties aanschaffen, dan kunt u deelnemen aan een van de te houden veilingen.

De veilingen hebben inmiddels plaatsgevonden.
  
Jan biedt nog wel objecten te koop aan vanuit zijn woning in Debbeshoek, Piet Molpad 17. U bent daar van harte welkom.

Ook zal er nog worden deelgenomen aan de beurs in Berghem op zondag 20 november.

Wij danken vanaf deze plaats de vele klanten, bezoekers, belangstellenden en vrienden uit binnen- en buitenland die het  Museum een warm hart hebben toegedragen. In onze herinnering zal het museum nog vele jaren blijven bestaan als bezitter van én van de mooiste privecollecties van Nederland .   
 
Hieronder een impressie van n van de openhuisdagen.